Már-már szégyen, hogy egy ilyen egyszerűséget receptként tüntetek fel, de annyira isteni, hogy meg kell osztanom!
Hozzávalók:
- 1 gömb mozzarella (125-150 gramm)
- 1 érett, mennyei paradicsom (tényleg fontos, hogy teljesen érett és finom legyen!)
- zöld olívabogyó ízlés szerint
Elkészítés:
A paradicsomot megmosom, és "belegerezdelem" egy kisebb tányérba. A mozzarelláról leöntöm a levét, felkockázom, és hozzáadom a paradicsomhoz. Ezután ízlés szerint teszek hozzá olívabogyót.
Ízlés szerint sóval és borssal ízesíthető, de önmagában is finom.
Tipp:
Sokan ódzkodnak az olívabogyótól, én sem szerettem, de szó szerint: rá kell érezni az ízére.
Nehézség: könnyű
Idő: 3 perc
Adag: 1
Mosogatnivaló: kevés
No comments:
Post a Comment